Winfrškréc Fórum - www.winfrskrec.wz.cz

www.winfrskrec.wz.cz

Winfrškréc Fórum -> Časopis Winfrškréc -> 9. číslo

1. Blind_Clown
    Administrátor

Věk: 23
    Založeno: 9. 9. 2007 15.59
    # 29. 8. 2009 13.42 | deváté | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.2
    Co říkáte na nové číslo?
  2. PHP 5.4 webhosting
    Reklama

Reklama
    Věk: 126
    Založeno: 14. 12. 1985 8.49
    # 29. 8. 2009 13.42 | PHP 5.4 webhosting | Odpovědět
  3. Pohy
    Neregistrovaný
    # 4. 9. 2009 20.45 | RE: deváté | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.2
    Odpověď na otázku - zda se někdy přestanu smát - zní: Ne, dokud mi vytištěné 9. číslo bude ležet na nočním stolku :D
  4. Dr. Ben
    Neregistrovaný
    # 6. 9. 2009 17.11 | Winfrškréc- 9.číslo | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.2
    Vážený pane administrátore (redaktore) Blinde Clowne,
    když se před několika dny mihla v médiích zpráva o tom, že se chystá vyjít další číslo Vašeho obšťastníku Winfrškréc, tu jsem náležitě zbystřil a zpozorněl a s ne- odkladnou myšlenkou- to zas bude "něco"!- jal se očekávat dnů příštích a s nimi i příchod tohoto nového dílka. A popravdě řečeno, mé tušení mne opět, ostatně jako vždy, nezklamalo. Jsa hnán netrpělivostí a zvídavostí sobě vlastní, usednuv kýženého dne ku svému počítači, jsem nakonec zůstal doslova sedět jako opařený a zíravše nevěřícně do svého dvacetipalcového monitoru nevěda, zda se mi to vše jenom kupříkladu nezdá. Po bezprostředním dotazu na Královské akademii v Greenwichi jsem byl ujištěn, že čas i datum na mém PC jsou v naprostém a neoddiskutovatelném souladu s GMT a tudíž, že ony údaje jsou platny i pro celý zbytek Světa, snad až s vyjímkou právě Vaší ctěné redakce.
    Nutno přiznat, že dál jsem již Váš plátek ani neotvíral, natož ještě abych se přinutil jej vůbec číst. Neboť jaký asi obsah může vlastně míti časopis, jehož redakce není schopna orientovat se správně v čase a pravděpodobně snad ani v prostoru, jsa jistě náležitě opojena laciným sektem otevřeným ku příležitosti zrodu tohoto 9. čísla.
    Ještě se zde nabízí poslední otázka, koho že vlastně má Váš časopis pobavit? Patrně snad jenom individua s pochybným intelektem a takřka nezměřitelným IQ, jež dennodenně slintají nad kýčovitě pestrobarevnými stránkami novin a časopisů typu Blesk, Ring, Aha či Čtyřlístek.
    S pozdravem Dr. Ben (alias Šťůral-
    hudební, divadelní, filmový a literární kritik)

Viz: [url=http://]http://www.winfrskrec.wz.cz/devate.html[/url] --Datum vydání!!!
  5. Blind_Clown
    Administrátor

Věk: 23
    Založeno: 9. 9. 2007 15.59
    # 6. 9. 2009 21.18 | GMT nebo časopis? | Odpovědět Windows XP Firefox 3.5.2
    Vážený pane Šťůrale,

po několikanásobném přečtení Vašeho příspěvku jsem byl nucen odejít ze svého příbytku na čerstvý vzduch.
    - Jakožto hudební, divadelní, filmový a zejména literární kritik jste neuspěl. Po odsouzení našeho díla (tedy 9. číslo časopisu, na němž jsme strávili pár hodin denně po dobu několika měsíců) na základě špatně uvedeného GMT (konkrétně měsíce vydání) jste jen dokázal, jak svou práci špatně provádíte. Musíme podotknout, že samotný časopis lze stáhnout bez problému a špatně uvedený měsíc nemá na samotný časopis nejmenší vliv, co se kvality týče. Na druhou stranu, děkujeme za připomenutí chyby, která vám hnula žlučí a věřte, že již byla neprodleně opravena a Vy tak můžete bezstarostně spát.

A možná, po nějakém čase, po přečtení časopisu, budete nucen vzít svá slova zpět, stejně tak jako a souhlasit s faktem, že čtenáři Blesku, Aha či Čtyřlístku se nachází v porovnání se čtenáři a fanoušky Winfrškréce na pomyslném žebříčku na hodně nízkých příčkách.

Přeji příjemný den.

Winfrškréc Fórum -> Časopis Winfrškréc -> 9. číslo

Tagy:

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo šestset šedesát sedm:
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Přihlášení: Login Heslo